dilluns, 23 de novembre del 2009

Sessió pràctica 23 / 11 /09

A la sessió d'avui hem treballat llançaments, recepcions i colpeigs amb un material molt poc habitual a les sessions d'EF: Pilotes inflables de platja. La veritat, ha estat una sessió molt rica, entretinguda i motivadora.

D'altra banda, des del punt de vista educatiu, considero que aquest material és molt llaminer per als alumnes, tant per la seva escassa presència i ús, com per la riquesa de possibilitats que ofereix un treball amb unes pilotes que no es comporten, tant per pes com per trajectòries, tal com ho fan les pilotes convencionals.

Tanmateix, el treball per parelles, interaccionant amb dues pilotes, conté també una feina d'espai i temps, ja que s'han de calcular les trajectòries i la velocitat de desplaçament de les pilotes quan són a l'aire per tal de desenvolupar les tasques. Evidentment, la irregularitat de cada pilota (diferents mides, algunes més inflades que d'altres) també dóna valor afegit a les tasques.

Per concloure, destacar doncs el ja esmentat: un material innovador, amb una riquesa molt elevada i amb un gran atractiu per l'alumnat.